Genting Dream_594x232

Adonis med i "Made in Norway" konkurranse

Halsnøyverksemda Adonis AS har kasta seg inn i konkurransen om å verta kåra til årets "Made in Norway" verksemd, enten på fylkesplan, eller kvifor ikkje, på landsbasis?!  Det er Avinor som står bak konkurransen, som vart lansert i samband med at det vart opna ny, flott terminal på Flesland tidlegare i år.

Vil du hjelpa til, kan du nytta lenka nedanfor og dela på Facebook eller LinkedIn. Verksemda som vert delt flest gonger, frå denne sida, vert kåra som "Made in Norway og får brei profilering på flyplassane i Noreg frametter! Tenk om ei verksemd frå Kvinnherad kunne tatt denne prisen!

https://madeinnorway.avinor.no/bidrag/199

Solnedgang

Solnedgang i Sunnhordland

Her kan du sjå ein vakker dronefilm, som gir eit mektig, 360-graders inntrykk av solnedgangen over heile Sunnhordland, ein av dei sjeldne, fine dagane sommaren 2017. Klikk på denne lenka.
Skilt

Skilt på plass i Sportsløypa

Det er no sett opp skilt kringom i sportsløypa, slik at nye gjester ikkje skal vera i tvil om kva retning dei skal ta. Biletet er tatt ved rasteplassen på Skarpei, heilt i det sør-vestre hjørna av løy...
Sykkel 2

Gamal sykkel fekk nytt liv !

Ta deg ein tur i Sportsløypa og sjå denne nydelege retro sykkelen som er kommen på plass ved parkeringsplassen, flott dekorert i rosa og gull av Aud Reidun Solberg ! 
Tjøre_601x407

Grillhytta tjørebreidd !

Det vart endeleg opphaldsver nokre dagar på rad, slik at den flotte grillhytta kunne få sitt første strok med tjøre. Heile hytta skal etter kvart setjast inn på denne måten, men no er iallfall det vik...
Slangen i Paradis

Slangen i Paradis

Har du stor angst for slangar, bør du ikkje løfta blikket for høgt når du ferdast i Sportsløypa.  Då risikerer du nemleg å få auge på dette fryktinngytande uhyret av ein vaskekte slange, i fargar som ...
Bossaksjon_600x374

Strandaksjonen: Halvvegs til målet

Rydjinga av strendene frå Seglberg til Sjøvangen, som vert gjennomført i samarbeid med SIM og Alsaker Fjordbruk, er ferdig med om lag halve strekkja.
Vengebåt_800x466

Ei tragisk tingferd i Skåneviksfjorden i 1647

Om den gamle tingskipnaden i Sunnhordland: Kåseri av historikar Anders Haugland på årsmøtet i Kvinnherad Sogelag 2017  
DJI_0009_800x600

Halsnøytanna - ti tusen år og like pigg !

Dronevideo: Jahn Erik Lindholm
Ungt initiativ i arbeid 2

Grillhytte på plass i Sportsløypa

Velkommen til eit nytt, flott turmål i Halsnøy Sportsløype.
RK

10 år sidan "Heartfelt Country"

Det er i desse dagar 10 år sidan Halsnøy-jenta Randi Karin Rusten fekk gitt ut plata "Heartfelt Country".  Plata ligg på Spotify og har jevnleg lyttarar frå Australia i aust til Amerika i vest og kan ...
Malm1

Sherpa-stien til Malmangernuten

Nær 600 trinn lagd i steintrapp gjer oppstinga til eit av dei flottaste utsiktspunkta i Kvinnherad mykje lettare.
Opning

Første byggetrinn av Halsnøy Sportsløype opna

Rullestolbrukar Nils Magne Kloster fekk æra av å bryta snora og dermed markera den offisielle opninga av Halsnøy Sportsløype. (Tekst og foto: "Kvinnheringen")