Hytte i Sjøvangevågen ?

Utsikt over Skåneviksfjorden_550x320
Idyllen Sjøvangevågen må være en av de best bevarte hemmelighetene i Sunnhordland. Som feriested er dette det nærmeste man kommer et paradis på våre kanter. Nå har du mulighet til å sikre deg en av de attraktive hyttetomtene som legges ut for salg, noen med båtplass og mulighet for naust. Eller hva med en permanent oppstillingsplass for husvogn?

Sjøvangedalen ligger helt sør på Halsnøy, mellom Sydnes i sør-vest og Hølylandsbygd i nord-øst. Dalføret er fra naturens side delt i to. i sørvest ligger gården Sjånjo, (Sjøvangen), og på østsiden Røo (Røen). Den nederste delen av Røo ble skilt ut for snart 200 år siden og fikk navnet Stølsvik. Her er det et gammelt kulturlandskap, med ny og gammel bebyggelse i skjønn forening. Ved enden av den kommunale veien er det nå godkjent for bygging flere hyttetomter, som har en fantastisk solrik beliggenhet, sørvendt og med kort avstand til sjø og badestrand. 

Her finner du en hytte som er lagt ut for salg på Finn.no av Oddmund og Camilla Emmerhoff.

Torbjørn J. Bjørgen har hus-  og hyttetomter til salgs og oppstillingsplass for husvogner til leie. Telefon 534 77273, mobil 99 10 98 12.

Per Ove og Bente Kviteberg har to hyttetomter som vurderes solgt, telefon 53 48 30 30 / 534 77 109.